CARAT IS #1 IN RECMA’S QUALITATIVE EVALUATION

20-12-2016

Opnieuw is Carat benoemd tot de nummer 1 Global Media Agency Network in RECMA's Qualitative Network Diagnostic report. Dit is de 8e keer in de laatste 9 reports dat Carat deze toppositie inneemt.

carat recma Award #1 Mediabureau
https://carat-cdn.azureedge.net/media/7119/will-swayne_global-president_carat_square_square.jpg

De award is gebaseerd op een beoordeling van 650 mediabureaus in 43 landen, met evaluatie scores op 16 tot 19 criteria zoals new business successen, het behouden van accounts, awards, talent, kracht en stabiliteit van het management en essentiële  middelen op het gebied van o.a. digital. Het is overigens het enige wereldwijde onderzoek gebaseerd op kwaliteit.

Het kwaliteitsaandeel van Carat is met 1.2 punten gestegen ten opzichte van de nummer twee sinds het vorige rapport (februari 2015), met recentelijke new business en klantenbinding als belangrijkste criteria samen met top management en het aannemen van experts in het hele netwerk.

Will Swayne, Global President, Carat:

“We are thrilled to once again be named as the number one Global Media Agency in the RECMA Network Diagnostics Qualitative Evaluation report. This result is testament to our momentum and our commitment to delivering transformational work and growth for our clients.”

 

carat recma Award #1 Mediabureau
^Terug naar boven